1053 Budapest, Veres Pálné u. 7. III. em. 2.

Dr Gángó Júlia vagyok, általános fogorvos és parodontológus szakorvos.

Diplomámat 2016-ban szereztem a Semmelweis Egyetemen, azóta is töretlen kitartással és lelkiismeteres munkával segítem a pácienseim egészségének helyreállítását és megőrzését.

Az általános fogmegtartó kezelések (tömések, mikroszkópos gyökérkezelések) mellett fő szakterületem a parodontológia, mely a fogak körüli lágy-és keményszövetek problémáival foglalkozik, és amelyből 2019-ben sikeres szakvizsgát is tettem.

Tudásomat folyamatosan bővítem hazai és nemzetközi továbbképzéseken, lépést tartok az általános fogászati, parodontológiai és szájsebészeti technikák állandó fejlődésével. Kiemelt hangsúlyt fektetek a dentálihigiénés oktatásra, ezzel Pácienseim kezébe adva a lehetőséget, hogy minden nap aktívan hozzá tudjanak járulni saját fogaik és ínyük egészségének megőrzéséhez.

Nagy precizitással és türelemmel fordulok minden egyes megoldandó feladathoz, közben komplexen szem előtt tartva Pácienseim általános egészségi állapotát és igényeit, számukra mindig a lehető legjobb megoldásra törekedve.

Hiszem hogy az empatikus hozzáállás és a megfelelő orvos-beteg kommunikáció a legfontosabb tényezői egy hosszú távú, bizalmon alapuló együttműködésnek, mely végső soron a gyógyulást hivatott elősegíteni.