1053 Budapest, Veres Pálné u. 7. III. em. 2.

Rendelőnk profiljából adódóan küldetésünk a fogak megtartása, illetve az egészséges fogazati státusz elérése és fenntartása. A fogászat minden részterületén ez az elhivatottság jellemző rendelőnk orvosaira, így a konzerváló fogászatban is ezt a legmagasabb szinteken képviseljük. Félévente–évente ajánlott mindenki számára egy rutin szájüregi vizsgálat, ahol fény derülhet a fogak szöveti elváltozásaira. Esetlegesen egy kezdeti stádiumban, szoros kontroll mellett az időben észrevett problémákat sokkal kevesebb foganyagveszteséggel tudjuk orvosolni és a kezelési idő is lecsökkenhet. A fogakkal kapcsolatban gyakori probléma a fogszuvasodásból származó fogérzékenység, fogfájás, egy régi tömés széli zárása már nem megfelelő emiatt cserére szorul, esetleg egy letört fogrész okoz gondot a mindennapokban.

A kezelések érzéstelenítésben történnek, harmonikus és nyugodt körülmények közt, amit megelőz egy részletes konzultáció, röntgenfelvétel készítés és szükség esetén CT felvétel is. A rendelőnkben felhasznált kompozit tömőanyagok magas színvonalúak (Tokuyama, 3M), továbbá a biomimetikus szemléletnek és az új generációs tömőanyagoknak köszönhetően egészen magas szintre emeljük a fogak ellátását a mindennapi gyakorlatban. Nagy foganyag hiány, vagy gyökérkezelt fogak esetében szükség lehet technikusok által készített betétekre (onlay, overlay), amelyeket véglegesen ragasztunk az adott fogakba. A kezelések általában egy ülésben történnek és gyorsak, ha tömésre van szükség, betét esetében minimum két alkalomra szükségünk.
Orvosaink a folyamatos továbbképzéseknek köszönhetően tudományos bizonyításon alapuló fogászati ellátást gyakorolnak a hétköznapokban, amellyel célunk Pácienseink számára a legjobb terápia biztosítása.