1053 Budapest, Veres Pálné u. 7. III. em. 2.

Befejeződött „A WIDENT Kft. modern üzleti és termelési fejlesztése” című projekt.

A WIDENT Kft. az Európai Regionális Fejlesztési Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásában több mint 8 millió forint támogatást nyert el
„A WIDENT Kft. modern üzleti és termelési fejlesztése” c. pályázatával.

A projekt közvetlen célja fogászati rendelőnk újabb kezelőszékkel való bővítése volt. Az új kezelőegység beszerzése megnövelte az ellátható betegek számát, hozzájárulva ezzel cégünk továbbifejlődéshez, ami elengedhetetlen a munkaerő megtartásához is.

A beszerzett Sirona INTEGO pro TS Ambidextrous fogászati kezelő új generációs szék, mely egyben rendelőnk technológiai megújulását is elősegítette.

A projekt azonosítója: VEKOP-1.2.6-20-2020-01067
Az elnyert támogatás összege: 8 089 900 Ft
A támogatás mértéke: 70%
A projekt összköltsége: 11 557 000 Ft
A projekt kezdete: 2020.06.15.
A projekt befejezése: 2021.02.25.

 WIDENT Kft. 1053 Budapest, Veres Pálné utca 7. 3. em. 2.
 SAJTÓKÖZLEMÉNY 2018. december 20.

Megkezdődött a WIDENT Fogászati Kft. „Innovatív többfázisú 3D műtéti és fogpótlástani protokoll kifejlesztése előrehaladott lokalizált fog- és állcsont hiányok helyreállítására” című projektje.

A WIDENT Fogászati Kft. 100 millió forint vissza nem térítendő támogatáshoz jutott a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal által kiírt, „Mikro- és kisvállalkozások innovációs tevékenységének támogatása” c. pályázati konstrukció keretében.

A 131 millió forintos összköltségvetésű projekt célja olyan új műtéti technika kidolgozása, amely a súlyos stádiumú fogágybetegségek korábbinál hatékonyabb kezelését teszi lehetővé.

Az új, többlépcsős műtéti és implantációs műtéti protokoll segítségével a kemény- és lágyszöveti állcsontgerinc helyreállítása normál ambuláns szájsebészeti műtétté válik, ezzel is csökkentve a páciensek operáció utáni panaszait.

Az általunk kifejlesztendő eljárásokat széles körben igyekszünk megismertetni a sebészi tapasztalattal már rendelkező fogorvosokkal, parodontológusokkal, szájsebészekkel. Célunk, hogy ezen új rekonstrukciós eljárások mihamarabb elterjedjenek, hiszen a korábbinál gyorsabb és hatékonyabb, a páciensek számára kímélőbb megoldásokat kínálnak ezen speciális fogágybetegségek kezelésére.

2018-1.1.1-MKI-2018-0001

WIDENT Fogászati Kft.

1053 Budapest, Veres Pálné utca 7. 3. em. 2.
www.windisch.hu
praxis@wident.hu